Vandringsjackor av bästa kvalité

Hej alla äventyrliga följare!

Ni som läser min blogg vet att jag jobbar för ett aktivitetsbolag som erbjuder en rad olika aktiviteter och samarbetsövningar för andra företag. I vår släpper vi våran nyhet där vi erbjuder grupper att följa med på en vandring och därför behöver vi nu införskaffa vandringsjackor till personalen. Vi har hittat ett företag som heter Arukimasu som har ett brett utbud av outdoorkläder.

Eftersom många av våra aktiviteter är utomhus så har vår personal friluftskläder på sina uppdrag, men vanligtvis räcker det med en fleecetröja och en skaljacka om det är kallare. Men nu vill vi ha en vandringsjacka som är mer tålig och utrustad för just det. Våra vandringar kommer vara allt från en tur på ett par timmar till ett dygn med övernattning.

Vi har gjort en marknadsundersökning och frågat både befintliga kunder och andra om det finns ett intresse för den här typen av aktivitet och det visade sig att intresset var så stort att vi vågar satsa på det denna säsongen. Första turen går i maj, så vi kommer i första hand ha vandringar under sommaren då det innebär mindre risker och vi tror att efterfrågan är störst då.

Men även om det är sommar så kan ju vädret vara opålitligt och då vill vi att vår personal är utrustade med vandringsjackor av god kvalité. Vi ser väldigt mycket fram emot dra igång den nya aktiviteten och har redan flera bokningar. Vi hoppas att det blir en populär aktivitet och vi har sett till att ha personal som är både utbildade och kunniga. Gemensamt för all vår personal som är aktivitetsledare är ju att de är riktiga energiknippen och glädjespridare.

Nu önskar jag dig en fortsatt fin dag så ses vi kanske ute på fjället eller vandringslederna i sommar.

Du gillar kanske också...